Daniel Berggren

Löparklubben fick i 2015 ett riktigt starkt tillskott genom Daniel Berggren som kommer från Trollhättans IF.
Daniel kommer från Karlskrona men har sprungit för Trollhättans IF sedan 2010 och har under sin tid i Trollhättan utvecklats mycket. Personliga rekorden är 2.32,57 på Marathon, 1.11,59 på halvmarathon och 32,17 på 10 km, så det är en meriterad löpare som kom till Löparklubben.
Daniel är sedan tidigare kompis med Johan Larsson, Mikael Ekvall och Björn Martinsson och är mycket värdefull för Löparklubben. En av anledningarna till att Daniel har bytt till Strömstad Löparklubb är chansen att få ingå i ett lag. Både Mikael Ekvall och Johan Larsson tillhör de absolut bästa löparna i Sverige så Daniel kommer absolut ha chansen att skörda framgångar i lagtävlingar framöver. Dessutom kommer Daniel att bidra till att konkurrensen ökar i klubben, vilket är mycket positivt.

Lämna ett svar