Poängpromenader runt Strömsvattnet alla helger vecka 20-24

Strömstad shoppingcenter står bakom arrangemanget i samarbete med Strömstad Löparklubb.

Under de 5 kommande helgerna ( V 20 – V 24) kommer det sitta uppe 10 stycken frågor runt Strömsvattnet. Fråga nr 11 är en utslagsfråga och kommer tillsammans med inlämningsboxen placeras ut i någon utav butiker i centret.

Start och mål med svarstalong sker inne hos shoppingcentret vid entrén plan 1 Lördagar och Söndagar mellan kl.11-15. Här kommer du också bli informerad i vilken butik inlämningsboxen och utslagsfrågan kommer vara placerad i.

DET ÄR GRATIS ATT DELTA OCH FÖR VARJE SVARSTALONG SOM LÄMNAS IN SKÄNKER STRÖMSTAD SHOPPINGCENTER 5:- TILL STRÖMSTAD LÖPARKLUBB

Det kommer vara nya frågor varje helg vilket gör att du kan gå alla 5 helgerna.

Strömstad shoppingcentrer kommer även dra en vinnare efter varje vecka som vinner fint pris från centret. Passa på att delta och gör nytta och nöje på samma gång.

Vi uppmanar alla att följa folkhälsomyndighetens råd gällande att hålla avstånd och förhålla sig till de restriktioner som gäller gällande antal av människor i en och samma grupp för att förhindra smittspridningen av Covid-19. Tack för visad förståelse!

VÄLKOMNA att delta! ❤

Lämna ett svar